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https://hdl.handle.net/10216/65795
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.creator | Vieira, Elsa | |
dc.creator | Pinho, Olívia | |
dc.creator | Ferreira, Isabel | |
dc.creator | Brandão, Tiago | |
dc.date.accessioned | 2022-09-11T15:20:03Z | - |
dc.date.available | 2022-09-11T15:20:03Z | - |
dc.date.issued | 2012 | |
dc.identifier.other | sigarra:47834 | |
dc.identifier.uri | https://hdl.handle.net/10216/65795 | - |
dc.description | [Resumo] | |
dc.description.abstract | [Abstract] | |
dc.language.iso | eng | |
dc.relation.ispartof | 5th Meeting of Young Researchers of University of Porto (IJUP 2012) / Livro de resumos do 5.º Encontro de Investigação Jovem da U.Porto | |
dc.rights | openAccess | |
dc.rights.uri | https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/ | |
dc.subject | Ciências da Saúde, Ciências médicas e da saúde | |
dc.subject | Health sciences, Medical and Health sciences | |
dc.title | Saccharomyces cerevisiae brewing biomass as a promising source of nucleotides for flavour enhancers production | |
dc.type | Resumo de Comunicação em Conferência Internacional | |
dc.contributor.uporto | Faculdade de Ciências da Nutrição e Alimentação | |
dc.subject.fos | Ciências médicas e da saúde | |
dc.subject.fos | Medical and Health sciences | |
Appears in Collections: | FCNAUP - Resumo de Comunicação em Conferência Internacional |
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