Please use this identifier to cite or link to this item: https://hdl.handle.net/10216/65795
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.creatorVieira, Elsa
dc.creatorPinho, Olívia
dc.creatorFerreira, Isabel
dc.creatorBrandão, Tiago
dc.date.accessioned2022-09-11T15:20:03Z-
dc.date.available2022-09-11T15:20:03Z-
dc.date.issued2012
dc.identifier.othersigarra:47834
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/10216/65795-
dc.description[Resumo]
dc.description.abstract[Abstract]
dc.language.isoeng
dc.relation.ispartof5th Meeting of Young Researchers of University of Porto (IJUP 2012) / Livro de resumos do 5.º Encontro de Investigação Jovem da U.Porto
dc.rightsopenAccess
dc.rights.urihttps://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/
dc.subjectCiências da Saúde, Ciências médicas e da saúde
dc.subjectHealth sciences, Medical and Health sciences
dc.titleSaccharomyces cerevisiae brewing biomass as a promising source of nucleotides for flavour enhancers production
dc.typeResumo de Comunicação em Conferência Internacional
dc.contributor.uportoFaculdade de Ciências da Nutrição e Alimentação
dc.subject.fosCiências médicas e da saúde
dc.subject.fosMedical and Health sciences
Appears in Collections:FCNAUP - Resumo de Comunicação em Conferência Internacional

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
47834.pdf1.2 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons