Please use this identifier to cite or link to this item: https://hdl.handle.net/10216/65793
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.creatorNovo, P.
dc.creatorViegas, Olga
dc.creatorPinho, Olívia
dc.creatorFerreira, I.M.P.L.V.O.
dc.date.accessioned2019-02-01T22:54:24Z-
dc.date.available2019-02-01T22:54:24Z-
dc.date.issued2012
dc.identifier.othersigarra:47833
dc.identifier.urihttps://repositorio-aberto.up.pt/handle/10216/65793-
dc.description[Resumo]
dc.description.abstract[Abstract]
dc.language.isopor
dc.relation.ispartof5th Meeting of Young Researchers of University of Porto (IJUP 2012) / Livro de resumos do 5.º Encontro de Investigação Jovem da U.Porto
dc.rightsopenAccess
dc.rights.urihttps://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/
dc.subjectCiências da Saúde, Ciências médicas e da saúde
dc.subjectHealth sciences, Medical and Health sciences
dc.titleInfluence of charcoal type on polycyclic aromatic hydrocarbonformation in barbequed muscle foods
dc.typeResumo de Comunicação em Conferência Internacional
dc.contributor.uportoFaculdade de Ciências da Nutrição e Alimentação
dc.subject.fosCiências médicas e da saúde
dc.subject.fosMedical and Health sciences
Appears in Collections:FCNAUP - Resumo de Comunicação em Conferência Internacional

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
47833.pdf1.19 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons