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https://hdl.handle.net/10216/65789
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.creator | Gomes, A. | |
dc.creator | Correia, G. | |
dc.creator | Moz, M. | |
dc.creator | Coelho, M. | |
dc.creator | Teixeira, A.L. | |
dc.creator | Medeiros, R. | |
dc.creator | Leite, F. | |
dc.creator | Torres, Duarte | |
dc.creator | Ribeiro, L. | |
dc.date.accessioned | 2022-09-08T12:39:08Z | - |
dc.date.available | 2022-09-08T12:39:08Z | - |
dc.date.issued | 2012 | |
dc.identifier.other | sigarra:48077 | |
dc.identifier.uri | https://hdl.handle.net/10216/65789 | - |
dc.description | [Resumo] | |
dc.description.abstract | [Abstract] | |
dc.language.iso | eng | |
dc.relation.ispartof | 5th Meeting of Young Researchers of University of Porto (IJUP 2012) / Livro de resumos do 5.º Encontro de Investigação Jovem da U.Porto | |
dc.rights | openAccess | |
dc.rights.uri | https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/ | |
dc.subject | Ciências da Saúde, Ciências médicas e da saúde | |
dc.subject | Health sciences, Medical and Health sciences | |
dc.title | Effect of fatty acids upon catecholamine handling by adrenal chromaffin cells | |
dc.type | Resumo de Comunicação em Conferência Internacional | |
dc.contributor.uporto | Faculdade de Ciências da Nutrição e Alimentação | |
dc.subject.fos | Ciências médicas e da saúde | |
dc.subject.fos | Medical and Health sciences | |
Appears in Collections: | FCNAUP - Resumo de Comunicação em Conferência Internacional |
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