Please use this identifier to cite or link to this item: https://hdl.handle.net/10216/65315
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.creatorPinto, E.
dc.creatorViegas, Olga
dc.creatorPinho, Olívia
dc.creatorFerreira, I.M.P.L.V.O.
dc.date.accessioned2022-09-07T17:41:15Z-
dc.date.available2022-09-07T17:41:15Z-
dc.date.issued2012
dc.identifier.othersigarra:46979
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/10216/65315-
dc.description[resumo]
dc.description.abstract[abstract]
dc.language.isoeng
dc.relation.ispartofCongresso Internacional de Saúde Ambiental: livro de resumos/ International Congress on Environmental Health: Proceedings Book
dc.rightsopenAccess
dc.rights.urihttps://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/
dc.subjectCiências da Saúde, Ciências médicas e da saúde
dc.subjectHealth sciences, Medical and Health sciences
dc.titleExposure risks to carcinogens in food: formation of heterocyclic aromatic amines (HAs) and polycyclic aromatic hydrocarbons (PAHs) in grilled muscle foods
dc.typeResumo de Comunicação em Conferência Internacional
dc.contributor.uportoFaculdade de Ciências da Nutrição e Alimentação
dc.subject.fosCiências médicas e da saúde
dc.subject.fosMedical and Health sciences
Appears in Collections:FCNAUP - Resumo de Comunicação em Conferência Internacional

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
46979.pdf4.38 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons