Please use this identifier to cite or link to this item: https://hdl.handle.net/10216/64261
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorCorreia, Florapt_PT
dc.creatorAfonso, Joseph Christophe Beites
dc.date.accessioned2012-10-26T17:00:28Zpt_PT
dc.date.accessioned2013-07-30T13:56:38Z-
dc.date.available2012-10-26T17:00:28Zpt_PT
dc.date.available2013-07-30T13:56:38Z-
dc.date.issued1998pt_PT
dc.identifier.other000067570pt_PT
dc.identifier.other98-26T/Rpt_PT
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/10216/64261pt_PT
dc.languageporpt_PT
dc.publisherPorto : edição de autorpt_PT
dc.rightsopenAccesspt_PT
dc.source.urihttp://catalogo.up.pt/F?func=find-b&local_base=UPB01&find_code=SYS&request=000067570pt_PT
dc.subjectCiências da Nutriçãopt_PT
dc.subjectAvaliação Nutricionalpt_PT
dc.subjectPROMOÇÃO DA SAÚDE E RECOMENDAÇÕES ALIMENTARESpt_PT
dc.titleAvaliação nutricional em cirurgiapt_PT
dc.typeTrabalho Académicopt_PT
dc.collection26729pt_PT
dc.collectionTES.DIDpt_PT
Appears in Collections:FCNAUP - Trabalho Académico

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
67570_98-26T_TL_01_P.pdfVersão a Preto & Branco3.97 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open
67570_98-26T_TL_01_C.pdfVersão a Cores17.69 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.