Please use this identifier to cite or link to this item: https://hdl.handle.net/10216/64253
Author(s): Afonso, Anabela Branquinho
Title: A importância do crómio na alimentação humana
Publisher: Porto : edição de autor
Issue Date: 1997
Subject: Ciências da Nutrição
Micronutrientes
NUTRIENTES
URI: http://hdl.handle.net/10216/64253
Catalogue Link: http://catalogo.up.pt/F?func=find-b&local_base=UPB01&find_code=SYS&request=000067540
Document Type: Trabalho Académico
Rights: openAccess
Appears in Collections:FCNAUP - Trabalho Académico

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
67540_97-32T_TL_01_P.pdfVersão a Preto & Branco4.34 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open
67540_97-32T_TL_01_C.pdfVersão a Cores21.32 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.