Please use this identifier to cite or link to this item: https://hdl.handle.net/10216/64191
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorKent-Smith, Luizapt_PT
dc.creatorCaldeira, Ana Paula Bettencourt
dc.date.accessioned2012-10-26T16:59:15Zpt_PT
dc.date.accessioned2013-07-30T13:53:13Z-
dc.date.available2012-10-26T16:59:15Zpt_PT
dc.date.available2013-07-30T13:53:13Z-
dc.date.issued1988pt_PT
dc.identifier.other000067235pt_PT
dc.identifier.other88-1T/Rpt_PT
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/10216/64191pt_PT
dc.languageporpt_PT
dc.publisherPorto : edição de autorpt_PT
dc.rightsopenAccesspt_PT
dc.source.urihttp://catalogo.up.pt/F?func=find-b&local_base=UPB01&find_code=SYS&request=000067235pt_PT
dc.subjectCiências da Nutriçãopt_PT
dc.subjectAlimentospt_PT
dc.subjectCustos e Análise de custopt_PT
dc.subjectCarnept_PT
dc.subjectEconomia dos Alimentospt_PT
dc.subjectPeixespt_PT
dc.subjectVegetaispt_PT
dc.subject.otherALIMENTOS, BEBIDAS E PRODUTOS ALIMENTARESpt_PT
dc.subject.otherQUALIDADE, HIGIENE E SEGURANÇA ALIMENTARpt_PT
dc.titleEstudo comparativo da rentabilidade de géneros alimentares a frescos e congelados : análise de custos de equivalentespt_PT
dc.typeTrabalho Académicopt_PT
dc.collection26729pt_PT
dc.collectionTES.DIDpt_PT
Appears in Collections:FCNAUP - Trabalho Académico

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
67235_88-01T_TL_01_C.pdfVersão a Cores19.14 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open
67235_88-01T_TL_01_P.pdfVersão a Preto & Branco3.27 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.