Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/10216/64173
Author(s): Silva, Lisete Machado e
Title: Determinação da estabilidade de óleos e de compostos com actividade anti-aterosclerótica do azeite durante o processamento de alimentos
Publisher: Porto : [s.n.]
Issue Date: 2008
Subject: Química
Química alimentar
URI: http://hdl.handle.net/10216/64173
Catalogue Link: http://catalogo.up.pt/F?func=find-b&local_base=FCB01&find_code=SYS&request=000102705
Document Type: Dissertação
Rights: openAccess
Appears in Collections:FCUP - Dissertação

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
102705_QD255-4_SILl_D_2008_TM_01_C.pdfVersão a Cores36.35 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open
102705_QD255-4_SILl_D_2008_TM_01_P.pdfVersão a Preto & Branco7.95 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.