Please use this identifier to cite or link to this item: https://hdl.handle.net/10216/63206
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.creatorBorges, Nuno
dc.date.accessioned2022-09-10T13:45:50Z-
dc.date.available2022-09-10T13:45:50Z-
dc.date.issued2012
dc.identifier.issn1646-4834
dc.identifier.othersigarra:46853
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/10216/63206-
dc.language.isopor
dc.rightsopenAccess
dc.rights.urihttps://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/
dc.subjectCiências da Saúde, Ciências da saúde
dc.subjectHealth sciences, Health sciences
dc.titleEdulcorantes e risco cardiovascular
dc.typeArtigo em Revista Científica Nacional
dc.contributor.uportoFaculdade de Ciências da Nutrição e Alimentação
dc.subject.fosCiências médicas e da saúde::Ciências da saúde
dc.subject.fosMedical and Health sciences::Health sciences
Appears in Collections:FCNAUP - Artigo em Revista Científica Nacional

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
46853.pdf203.07 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons