Please use this identifier to cite or link to this item:
https://hdl.handle.net/10216/62388
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.creator | Luís, Cátia | |
dc.creator | Rocha, Ada | |
dc.date.accessioned | 2022-09-11T00:50:57Z | - |
dc.date.available | 2022-09-11T00:50:57Z | - |
dc.date.issued | 2011 | |
dc.identifier.other | sigarra:46805 | |
dc.identifier.uri | https://hdl.handle.net/10216/62388 | - |
dc.description | [resumo] | |
dc.description.abstract | [abstract] | |
dc.language.iso | eng | |
dc.relation.ispartof | Livro de resumos do 4.º Encontro de Jovens Investigadores da Universidade do Porto (IJUP 2011) | |
dc.rights | openAccess | |
dc.rights.uri | https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/ | |
dc.subject | Ciências da Saúde, Ciências da saúde | |
dc.subject | Health sciences, Health sciences | |
dc.title | Consumer' s food preferences at a Hospital food service unit | |
dc.type | Artigo em Livro de Atas de Conferência Nacional | |
dc.contributor.uporto | Faculdade de Ciências da Nutrição e Alimentação | |
dc.subject.fos | Ciências médicas e da saúde::Ciências da saúde | |
dc.subject.fos | Medical and Health sciences::Health sciences | |
Appears in Collections: | FCNAUP - Artigo em Livro de Atas de Conferência Nacional |
This item is licensed under a Creative Commons License