Please use this identifier to cite or link to this item: https://hdl.handle.net/10216/62388
Author(s): Luís, Cátia
Rocha, Ada
Title: Consumer' s food preferences at a Hospital food service unit
Issue Date: 2011
Abstract: [abstract]
Description: [resumo]
Subject: Ciências da Saúde, Ciências da saúde
Health sciences, Health sciences
Scientific areas: Ciências médicas e da saúde::Ciências da saúde
Medical and Health sciences::Health sciences
URI: https://hdl.handle.net/10216/62388
Source: Livro de resumos do 4.º Encontro de Jovens Investigadores da Universidade do Porto (IJUP 2011)
Document Type: Artigo em Livro de Atas de Conferência Nacional
Rights: openAccess
License: https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/
Appears in Collections:FCNAUP - Artigo em Livro de Atas de Conferência Nacional

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
46805.pdf769.3 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons