Please use this identifier to cite or link to this item: https://hdl.handle.net/10216/54351
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.creatorFerreira, Carla
dc.creatorSantos, José Augusto dos
dc.creatorAmaral, Teresa
dc.date.accessioned2019-02-06T22:37:47Z-
dc.date.available2019-02-06T22:37:47Z-
dc.date.issued2010
dc.identifier.issn1645-3298
dc.identifier.othersigarra:47385
dc.identifier.urihttps://repositorio-aberto.up.pt/handle/10216/54351-
dc.language.isopor
dc.rightsopenAccess
dc.rights.urihttps://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/
dc.subjectCiências da Saúde, Ciências da saúde
dc.subjectHealth sciences, Health sciences
dc.titleContribuição da Composição Nutricional e Energética das Bebidas para a Hidratação na actividade física
dc.typeArtigo em Revista Científica Nacional
dc.contributor.uportoFaculdade de Ciências da Nutrição e Alimentação
dc.subject.fosCiências médicas e da saúde::Ciências da saúde
dc.subject.fosMedical and Health sciences::Health sciences
Appears in Collections:FCNAUP - Artigo em Revista Científica Nacional

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
47385.pdf2.17 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons