Please use this identifier to cite or link to this item: https://hdl.handle.net/10216/52524
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.creatorGuimarães, Marta
dc.creatorCunha, Luís Miguel
dc.creatorRocha, Ada
dc.date.accessioned2022-09-11T18:47:59Z-
dc.date.available2022-09-11T18:47:59Z-
dc.date.issued2010
dc.identifier.othersigarra:47818
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/10216/52524-
dc.language.isoeng
dc.relation.ispartofActa Horticulturae 877, ISHS 2010
dc.rightsopenAccess
dc.rights.urihttps://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/
dc.subjectOutras ciências agrárias
dc.subjectOther Agrarian Sciences
dc.titlePhysicochemical Characterization of Kiwifruit (Actinidia deliciosa 'Hayard' from different European countries
dc.typeArtigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
dc.contributor.uportoFaculdade de Ciências da Nutrição e Alimentação
dc.subject.fosCiências agrárias::Outras ciências agrárias
dc.subject.fosAgrarian Sciences::Other Agrarian Sciences
Appears in Collections:FCNAUP - Artigo em Livro de Atas de Conferência Internacional

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
47818.pdf446.87 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons