FFUP - Patente 11 Collection home page Display Statistics

Browse
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 11 of 11
Issue DateTitleAuthor(s)Type
2016Use of polymyxin as an antidote for intoxications by amatoxinsFelix Carvalho; Maria de Lourdes Bastos; duarte, ja; Ricardo Jorge Dinis Oliveira; Vera CostaPatente
2017-06OLIVE POMACE PRODUCTS, METHOD OF PRODUCTION AND THEIR USESBeatriz B P P Oliveira; A.S.G. Costa; M. Antónia Nunes; Filipa PimentelPatente
2009Patente US 20090081796 A1Irene Jesus; Belmiro PatricíoPatente
2014TRYPTOPHANOL-DERIVED OXAZOLOISOINDOLINONES: SMALL-MOLECULE P53 ACTIVATORSLucilia SaraivaPatente
2008PATENTE DE INVENÇÃO NACIONAL Nº 103547Irene Jesus; Belmiro PatricíoPatente
2016-12PROCESSO DE OBTENÇÃO DE EXTRATO BIOATIVO DAS FOLHAS DE AZADIRACHTA INDICA POR EXTRAÇÃO COM LÍQUIDOS PRESSURIZADOS E PRODUTO OBTIDOM B P P Oliveira; KLEBSON SILVA SANTOS; FRANCINE FERREIRA PADILHAPatente
2017-11PRODUTO DERIVADO DAS FOLHAS DE AZADIRACHTA INDICA COM EFEITO ANTIPROLIFERATIVO CONTRA AS CÉLULAS LINFOBLÁSTICAS HUMANASBeatriz B P P Oliveira; Klebson Santos Silva; Francine Ferreira PadilhaPatente
2018-12-14SPRELIVE - Foodstuff composition, process and uses thereofM.B.P. P Oliveira; Anabela Sílvia Guedes da Costa; Maria Antónia da Mota NunesPatente
2013Inibidores da interação p53-mdm2Lucilia SaraivaPatente
2016-06OLIVE POMACE PRODUCTS, METHOD OF PRODUCTION AND THEIR USESBeatriz B P P Oliveira; Maria Antónia Nunes; Filipa Pimentel; A.S.G. CostaPatente
2017-12SPREADABLE FOOD COMPOSITION, PROCESS AND USES THEREOFM B P P Oliveira; M. Antónia Nunes; A. S. G. CostaPatente
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 11 of 11