Please use this identifier to cite or link to this item:
https://hdl.handle.net/10216/20984
Author(s): | Melo, Armindo Petisca, Catarina Costa, M. Viegas, Olga Ferreira, Isabel Pinho, Olívia |
Title: | Heterocyclic aromatic amines formation in grilled fatty fish |
Issue Date: | 2009 |
Abstract: | [abstract] |
Description: | [resumo] |
Subject: | Ciências da Saúde, Ciências da saúde Health sciences, Health sciences |
Scientific areas: | Ciências médicas e da saúde::Ciências da saúde Medical and Health sciences::Health sciences |
URI: | https://hdl.handle.net/10216/20984 |
Source: | IJUP 09: Resumos II Encontro de Jovens Investigadores da Universidade do Porto |
Document Type: | Resumo de Comunicação em Conferência Nacional |
Rights: | openAccess |
License: | https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/ |
Appears in Collections: | FCNAUP - Resumo de Comunicação em Conferência Nacional |
This item is licensed under a Creative Commons License