Please use this identifier to cite or link to this item: https://hdl.handle.net/10216/20984
Author(s): Melo, Armindo
Petisca, Catarina
Costa, M.
Viegas, Olga
Ferreira, Isabel
Pinho, Olívia
Title: Heterocyclic aromatic amines formation in grilled fatty fish
Issue Date: 2009
Abstract: [abstract]
Description: [resumo]
Subject: Ciências da Saúde, Ciências da saúde
Health sciences, Health sciences
Scientific areas: Ciências médicas e da saúde::Ciências da saúde
Medical and Health sciences::Health sciences
URI: https://hdl.handle.net/10216/20984
Source: IJUP 09: Resumos II Encontro de Jovens Investigadores da Universidade do Porto
Document Type: Resumo de Comunicação em Conferência Nacional
Rights: openAccess
License: https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/
Appears in Collections:FCNAUP - Resumo de Comunicação em Conferência Nacional

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
47755.pdf49.88 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons