Please use this identifier to cite or link to this item: https://hdl.handle.net/10216/138797
Author(s): Cardoso, F.
Azevedo, M.
Oliveira, B.M.P.M.
Poínhos, Rui
Carvalho, J.
Almeida, R.
Correia, Flora
Title: Patients social and economic perceptions, accessibility and acceptability of a low-fodmap diet
Issue Date: 2021
Subject: Ciências da Saúde, Ciências médicas e da saúde
Health sciences, Medical and Health sciences
Scientific areas: Ciências médicas e da saúde
Medical and Health sciences
URI: https://hdl.handle.net/10216/138797
Source: Acta Portuguesa de Nutrição. 2021 (vol. 26): resumos do XX Congresso de Nutrição e Alimentação e do II Congresso Internacional de Nutrição e Alimentação da Associação Portuguesa de Nutrição (APN)
Document Type: Resumo de Comunicação em Conferência Internacional
Rights: openAccess
Appears in Collections:FCNAUP - Resumo de Comunicação em Conferência Internacional

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
522380.pdf111.63 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.