Please use this identifier to cite or link to this item: https://hdl.handle.net/10216/128125
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.creatorEulália Isabel Vasconcelos Monteiro
dc.date.accessioned2022-09-13T10:41:24Z-
dc.date.available2022-09-13T10:41:24Z-
dc.date.issued2020-07-29
dc.date.submitted2020-07-11
dc.identifier.othersigarra:410787
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/10216/128125-
dc.language.isopor
dc.rightsrestrictedAccess
dc.subjectCiências da saúde
dc.subjectHealth sciences
dc.titleDesenvolvimento de snacks sustentáveis, saudáveis e crocantes - SH crackers
dc.typeTese de Licenciatura
dc.contributor.uportoFaculdade de Ciências da Nutrição e Alimentação
dc.subject.fosCiências médicas e da saúde::Ciências da saúde
dc.subject.fosMedical and Health sciences::Health sciences
thesis.degree.disciplineLicenciatura em Ciências da Nutrição
thesis.degree.grantorFaculdade de Ciências da Nutrição e Alimentação
thesis.degree.grantorUniversidade do Porto
thesis.degree.level0
Appears in Collections:FCNAUP - Tese de Licenciatura

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
410787.pdf
  Restricted Access
Desenvolvimento de snacks sustentáveis, saudáveis e crocantes - SH crackers1.07 MBAdobe PDF    Request a copy from the Author(s)


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.