Please use this identifier to cite or link to this item: https://hdl.handle.net/10216/125336
Author(s): Mendes, J.
Afonso, Cláudia
Santos, Alejandro
Borges, Nuno
Padrão, Patrícia
Moreira, Pedro
Guerra, Rita
Sousa, Ana
Valdiviesso, R.
Sousa-Santos, A.R.
Álvares, L.
Ferro, G.
Martins, C.
Amaral, Teresa
Title: Estratégias alimentares e nutricionais para a população idosa portuguesa: contributo do projeto Nutrition UP 65
Issue Date: 2019
Subject: Ciências da Saúde, Ciências médicas e da saúde
Health sciences, Medical and Health sciences
Scientific areas: Ciências médicas e da saúde
Medical and Health sciences
URI: https://hdl.handle.net/10216/125336
Source: A Geriatria e a Gerontologia no século XXI: "Da Clínica à Integração, Participação Social e Cuidados Globais às Pessoas Idosas"
Related Information: info:eu-repo/grantAgreement/Mecanismo Financeiro do Espaço Económico Europeu/EEA GRANTS/40NU5/Projeto Nutrition UP 65 | nutritional strategies facing an older demography/NUTRITION UP 65
Document Type: Capítulo ou Parte de Livro
Rights: restrictedAccess
Appears in Collections:FCNAUP - Capítulo ou Parte de Livro
FMUP - Capítulo ou Parte de Livro

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
375007.pdf
  Restricted Access
1.52 MBAdobe PDF    Request a copy from the Author(s)


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.