Please use this identifier to cite or link to this item:
https://hdl.handle.net/10216/124583
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.creator | Paulo José dos Santos Ferreira Correia | |
dc.date.accessioned | 2022-09-11T20:13:02Z | - |
dc.date.available | 2022-09-11T20:13:02Z | - |
dc.date.issued | 2019-11-25 | |
dc.date.submitted | 2019-12-10 | |
dc.identifier.other | sigarra:369286 | |
dc.identifier.uri | https://hdl.handle.net/10216/124583 | - |
dc.language.iso | por | |
dc.rights | openAccess | |
dc.subject | Ciências da saúde | |
dc.subject | Health sciences | |
dc.title | Desenvolvimento de um produto de pastelaria elaborado com farinha de insetos | |
dc.type | Dissertação | |
dc.contributor.uporto | Faculdade de Ciências da Nutrição e Alimentação | |
dc.identifier.tid | 202332403 | |
dc.subject.fos | Ciências médicas e da saúde::Ciências da saúde | |
dc.subject.fos | Medical and Health sciences::Health sciences | |
thesis.degree.discipline | Mestrado em Alimentação Coletiva | |
thesis.degree.grantor | Faculdade de Ciências da Nutrição e Alimentação | |
thesis.degree.grantor | Universidade do Porto | |
thesis.degree.level | 1 | |
Appears in Collections: | FCNAUP - Dissertação |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
369286.pdf | Desenvolvimento de um produto de pastelaria elaborado com farinha de insetos | 1.13 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.