Please use this identifier to cite or link to this item: https://hdl.handle.net/10216/122269
Author(s): Maria Varanda Gonçalves Escarameia Baptista
Title: Impacto do número de refeições e da composição nutricional da ceia no perfil glicémico em grávidas com Diabetes Gestacional
Issue Date: 2019-09-19
Subject: Ciências da saúde
Health sciences
Scientific areas: Ciências médicas e da saúde::Ciências da saúde
Medical and Health sciences::Health sciences
URI: https://hdl.handle.net/10216/122269
Document Type: Tese de Licenciatura
Rights: embargoedAccess
Embargo End Date: 2020-09-18
Appears in Collections:FCNAUP - Tese de Licenciatura

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
351891.pdf
  Restricted Access
Impacto do número de refeições e da composição nutricional da ceia no perfil glicémico em grávidas com Diabetes Gestacional307.49 kBAdobe PDF    Request a copy from the Author(s)


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.