Please use this identifier to cite or link to this item:
https://hdl.handle.net/10216/118091
Author(s): | Nóbrega, F. Veiros, M. Rocha, Ada |
Title: | Aspetos ambientais em unidades de alimentação coletiva: o caso dos Serviços de Ação Social da Universidade do Porto |
Issue Date: | 2018 |
Subject: | Ciências da Saúde, Ciências médicas e da saúde Health sciences, Medical and Health sciences |
Scientific areas: | Ciências médicas e da saúde Medical and Health sciences |
URI: | https://hdl.handle.net/10216/118091 |
Source: | Acta Portuguesa de Nutrição, N.º 13 (Resumos e Comunicações Orais, pp.38-47) |
Document Type: | Resumo de Comunicação em Conferência Internacional |
Rights: | openAccess |
Appears in Collections: | FCNAUP - Resumo de Comunicação em Conferência Internacional |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
305495.pdf | 104.43 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.