Please use this identifier to cite or link to this item:
https://hdl.handle.net/10216/117969
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.creator | Célia Regina Oliveira Monteiro | |
dc.date.accessioned | 2019-01-31T11:53:08Z | - |
dc.date.available | 2019-01-31T11:53:08Z | - |
dc.date.issued | 2018-12-17 | |
dc.date.submitted | 2018-12-21 | |
dc.identifier.other | sigarra:304856 | |
dc.identifier.uri | https://repositorio-aberto.up.pt/handle/10216/117969 | - |
dc.language.iso | por | |
dc.rights | embargoedAccess | |
dc.subject | Ciências da saúde | |
dc.subject | Health sciences | |
dc.title | Impact on sensory preference and physicochemical parameters of salt reduction on bread | |
dc.type | Dissertação | |
dc.date.embargo | 2019-12-16 | |
dc.contributor.uporto | Faculdade de Ciências da Nutrição e Alimentação | |
dc.identifier.tid | 202134148 | |
dc.subject.fos | Ciências médicas e da saúde::Ciências da saúde | |
dc.subject.fos | Medical and Health sciences::Health sciences | |
thesis.degree.discipline | Mestrado em Alimentação Coletiva | |
thesis.degree.grantor | Faculdade de Ciências da Nutrição e Alimentação | |
thesis.degree.grantor | Universidade do Porto | |
thesis.degree.level | 1 | |
rcaap.embargofct | Publicação em revista científica | |
Appears in Collections: | FCNAUP - Dissertação |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
304856.pdf Restricted Access | Impact on sensory preference and physicochemical parameters of salt reduction on bread | 4.04 MB | Adobe PDF | Request a copy from the Author(s) |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.