Please use this identifier to cite or link to this item: https://hdl.handle.net/10216/117794
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.creatorTeresa Paula Pacheco Silva
dc.date.accessioned2022-09-12T07:11:14Z-
dc.date.available2022-09-12T07:11:14Z-
dc.date.issued2018-11-22
dc.date.submitted2018-12-12
dc.identifier.othersigarra:304025
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/10216/117794-
dc.language.isopor
dc.rightsopenAccess
dc.subjectCiências da saúde
dc.subjectHealth sciences
dc.titleRelação entre Alexitimia e Ingestão Externa e Emocional.
dc.typeDissertação
dc.contributor.uportoFaculdade de Ciências da Nutrição e Alimentação
dc.identifier.tid202179435
dc.subject.fosCiências médicas e da saúde::Ciências da saúde
dc.subject.fosMedical and Health sciences::Health sciences
thesis.degree.disciplineMestrado em Nutrição Clínica
thesis.degree.grantorFaculdade de Ciências da Nutrição e Alimentação
thesis.degree.grantorUniversidade do Porto
thesis.degree.level1
Appears in Collections:FCNAUP - Dissertação

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
304025.pdfRelação entre Alexitimia e Ingestão Externa e Emocional.393.09 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.