Please use this identifier to cite or link to this item: https://hdl.handle.net/10216/115019
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.creatorAlexandra Patrícia Rego Plácido do Nascimento
dc.date.accessioned2019-02-03T02:45:37Z-
dc.date.available2019-02-03T02:45:37Z-
dc.date.issued2018-07-26
dc.date.submitted2018-08-28
dc.identifier.othersigarra:280705
dc.identifier.urihttps://repositorio-aberto.up.pt/handle/10216/115019-
dc.language.isopor
dc.rightsembargoedAccess
dc.subjectQuímica
dc.subjectChemical sciences
dc.titleTraceability of genetically modified organisms in the food chain: Development of biosensing devices as new approaches for their detection
dc.typeTese
dc.date.embargo2028-07-25
dc.contributor.uportoFaculdade de Ciências
dc.identifier.tid101544812
dc.subject.fosCiências exactas e naturais::Química
dc.subject.fosNatural sciences::Chemical sciences
thesis.degree.disciplineDoutoramento em Química Sustentável
thesis.degree.grantorFaculdade de Ciências
thesis.degree.grantorUniversidade do Porto
thesis.degree.level2
rcaap.embargofct"A dissertação foi escrita sob a forma de artigos científicos e como dois estão como submetidos, peço confidencialidade para que a sua solicitação não fique comprometida."
Appears in Collections:FCUP - Tese

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
280705.pdf
  Restricted Access
Traceability of genetically modified organisms in the food chain: Development of biosensing devices as new approaches for their detection174.49 MBAdobe PDF    Request a copy from the Author(s)


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.