Please use this identifier to cite or link to this item: https://hdl.handle.net/10216/113209
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.creatorSantos, Alejandro
dc.creatorGregório, Maria João
dc.creatorSousa, S.M.
dc.creatorAnjo, C.
dc.creatorMartins, S.
dc.creatorBica, M.
dc.creatorGraça, Pedro
dc.date.accessioned2022-09-16T06:18:33Z-
dc.date.available2022-09-16T06:18:33Z-
dc.date.issued2018
dc.identifier.isbn978-972-675-278-3
dc.identifier.othersigarra:274503
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/10216/113209-
dc.descriptionPublicação no âmbito do Programa Nacional para a Promoção da Alimentação Saudável da DGS.
dc.language.isopor
dc.rightsopenAccess
dc.subjectCiências da Saúde, Ciências médicas e da saúde
dc.subjectHealth sciences, Medical and Health sciences
dc.titleA importância do potássio e da alimentação na regulação da pressão arterial
dc.typeLivro
dc.contributor.uportoFaculdade de Ciências da Nutrição e Alimentação
dc.subject.fosCiências médicas e da saúde
dc.subject.fosMedical and Health sciences
Appears in Collections:FCNAUP - Livro

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
274503.pdf982.62 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.