Please use this identifier to cite or link to this item:
https://hdl.handle.net/10216/113209
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.creator | Santos, Alejandro | |
dc.creator | Gregório, Maria João | |
dc.creator | Sousa, S.M. | |
dc.creator | Anjo, C. | |
dc.creator | Martins, S. | |
dc.creator | Bica, M. | |
dc.creator | Graça, Pedro | |
dc.date.accessioned | 2022-09-16T06:18:33Z | - |
dc.date.available | 2022-09-16T06:18:33Z | - |
dc.date.issued | 2018 | |
dc.identifier.isbn | 978-972-675-278-3 | |
dc.identifier.other | sigarra:274503 | |
dc.identifier.uri | https://hdl.handle.net/10216/113209 | - |
dc.description | Publicação no âmbito do Programa Nacional para a Promoção da Alimentação Saudável da DGS. | |
dc.language.iso | por | |
dc.rights | openAccess | |
dc.subject | Ciências da Saúde, Ciências médicas e da saúde | |
dc.subject | Health sciences, Medical and Health sciences | |
dc.title | A importância do potássio e da alimentação na regulação da pressão arterial | |
dc.type | Livro | |
dc.contributor.uporto | Faculdade de Ciências da Nutrição e Alimentação | |
dc.subject.fos | Ciências médicas e da saúde | |
dc.subject.fos | Medical and Health sciences | |
Appears in Collections: | FCNAUP - Livro |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
274503.pdf | 982.62 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.