Please use this identifier to cite or link to this item: https://hdl.handle.net/10216/112209
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.creatorInês Morais e Vasconcelos de Miranda
dc.date.accessioned2022-09-11T12:39:53Z-
dc.date.available2022-09-11T12:39:53Z-
dc.date.issued2017-12-21
dc.date.submitted2018-06-06
dc.identifier.othersigarra:268482
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/10216/112209-
dc.language.isopor
dc.rightsopenAccess
dc.subjectQuímica
dc.subjectChemical sciences
dc.titlePreparação e Caracterização de Biossensores Enzimáticos
dc.typeTese
dc.contributor.uportoFaculdade de Ciências
dc.identifier.tid101364970
dc.subject.fosCiências exactas e naturais::Química
dc.subject.fosNatural sciences::Chemical sciences
thesis.degree.disciplineDoutoramento em Química
thesis.degree.grantorFaculdade de Ciências
thesis.degree.grantorUniversidade do Porto
thesis.degree.level2
Appears in Collections:FCUP - Tese

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
268482.pdfPreparação e Caracterização de Biossensores Enzimáticos4.35 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.