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https://hdl.handle.net/10216/110402
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
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dc.creator | Sousa, S. | |
dc.creator | Damasceno, A. | |
dc.creator | Gelormini, M. | |
dc.creator | Jessen, N. | |
dc.creator | Lunet, N. | |
dc.creator | Padrão, Patrícia | |
dc.date.accessioned | 2019-02-03T02:08:15Z | - |
dc.date.available | 2019-02-03T02:08:15Z | - |
dc.date.issued | 2018 | |
dc.identifier.issn | 0943-1853 | |
dc.identifier.other | sigarra:245908 | |
dc.identifier.uri | https://repositorio-aberto.up.pt/handle/10216/110402 | - |
dc.language.iso | por | |
dc.rights | restrictedAccess | |
dc.subject | Ciências da Saúde, Ciências médicas e da saúde | |
dc.subject | Health sciences, Medical and Health sciences | |
dc.title | Powdered chicken stock may be an important source of dietary sodium intake in Maputo, Mozambique | |
dc.type | Artigo em Revista Científica Internacional | |
dc.contributor.uporto | Faculdade de Ciências da Nutrição e Alimentação | |
dc.identifier.doi | 10.1093/pubmed/fdx113 | |
dc.identifier.authenticus | P-00P-PVM | |
dc.subject.fos | Ciências médicas e da saúde | |
dc.subject.fos | Medical and Health sciences | |
Appears in Collections: | FCNAUP - Artigo em Revista Científica Internacional |
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