Please use this identifier to cite or link to this item: https://hdl.handle.net/10216/110402
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.creatorSousa, S.
dc.creatorDamasceno, A.
dc.creatorGelormini, M.
dc.creatorJessen, N.
dc.creatorLunet, N.
dc.creatorPadrão, Patrícia
dc.date.accessioned2019-02-03T02:08:15Z-
dc.date.available2019-02-03T02:08:15Z-
dc.date.issued2018
dc.identifier.issn0943-1853
dc.identifier.othersigarra:245908
dc.identifier.urihttps://repositorio-aberto.up.pt/handle/10216/110402-
dc.language.isopor
dc.rightsrestrictedAccess
dc.subjectCiências da Saúde, Ciências médicas e da saúde
dc.subjectHealth sciences, Medical and Health sciences
dc.titlePowdered chicken stock may be an important source of dietary sodium intake in Maputo, Mozambique
dc.typeArtigo em Revista Científica Internacional
dc.contributor.uportoFaculdade de Ciências da Nutrição e Alimentação
dc.identifier.doi10.1093/pubmed/fdx113
dc.identifier.authenticusP-00P-PVM
dc.subject.fosCiências médicas e da saúde
dc.subject.fosMedical and Health sciences
Appears in Collections:FCNAUP - Artigo em Revista Científica Internacional

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
245908.pdf
  Restricted Access
145.83 kBAdobe PDF    Request a copy from the Author(s)


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.