Please use this identifier to cite or link to this item: https://hdl.handle.net/10216/109832
Author(s): Sorokina, A.
Poínhos, Rui
Afonso, Cláudia
Fonseca, L.
Sousa, M.
Monteiro, A.
Oliveira, B.M.P.M.
Almeida, Maria Daniel Vaz de
Title: Qualidade de vida associada à alimentação na velhice: estruturas de fornecimento de alimentos e refeições: que contributos?
Issue Date: 2017
Subject: Ciências da Saúde, Ciências médicas e da saúde
Health sciences, Medical and Health sciences
Scientific areas: Ciências médicas e da saúde
Medical and Health sciences
URI: https://repositorio-aberto.up.pt/handle/10216/109832
Source: Acta Portuguesa de Nutrição, n.º 9
Document Type: Resumo de Comunicação em Conferência Nacional
Rights: openAccess
Appears in Collections:FCNAUP - Resumo de Comunicação em Conferência Nacional

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
239484.pdf156.28 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.