Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/10216/106126
Author(s): F. Xavier Malcata
J. M. Kongo
Title: Cheese: chemistry and microbiology
Issue Date: 2016
Call Number: 156724
URI: http://hdl.handle.net/10216/106126
Source: Encyclopedia of Food and Health
Related Information: info:eu-repo/grantAgreement/FCT - Fundação para a Ciência e Tecnologia/Projetos Estratégicos/UID/EQU/00511/2013 - POCI-01-0145-FEDER-006939/Laboratório de Engenharia de Processos, Ambiente, Biotecnologia e Energia/LEPABE
Document Type: Capítulo ou Parte de Livro
Rights: restrictedAccess
Appears in Collections:FEUP - Capítulo ou Parte de Livro

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
156724.pdfLivro ou Capítulo de Livro589.67 kBAdobe PDF    Request a copy


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.