Please use this identifier to cite or link to this item: https://hdl.handle.net/10216/102034
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.creatorGonçalves, Carla
dc.creatorMonteiro, Sérgio
dc.creatorPadrão, Patrícia
dc.creatorRocha, Ada
dc.creatorAbreu, Sandra
dc.creatorPinho, Olívia
dc.creatorMoreira, Pedro
dc.date.accessioned2022-09-09T21:18:02Z-
dc.date.available2022-09-09T21:18:02Z-
dc.date.issued2013
dc.identifier.othersigarra:47890
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/10216/102034-
dc.description[Resumo]
dc.description.abstract[Abstract]
dc.language.isoeng
dc.relation.ispartofAnnals of Nutrition & Metabolism, Vol. 63, Suppl. 1
dc.rightsrestrictedAccess
dc.subjectCiências da Saúde, Ciências médicas e da saúde
dc.subjectHealth sciences, Medical and Health sciences
dc.titleReducing added salt in vegetable soup: hedonic impact in elderly and pre-school children
dc.typeResumo de Comunicação em Conferência Internacional
dc.contributor.uportoFaculdade de Ciências da Nutrição e Alimentação
dc.subject.fosCiências médicas e da saúde
dc.subject.fosMedical and Health sciences
Appears in Collections:FCNAUP - Resumo de Comunicação em Conferência Internacional

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
47890.pdf
  Restricted Access
74.88 kBAdobe PDF    Request a copy from the Author(s)


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.