Please use this identifier to cite or link to this item: https://hdl.handle.net/10216/101873
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.creatorPoinhos, Rui
dc.creatorRowcliffe, P.
dc.creatorMarques, A.
dc.creatorViana, Viana
dc.creatorOliveira, Bruno
dc.creatorCorreia, Flora
dc.date.accessioned2022-09-10T12:04:35Z-
dc.date.available2022-09-10T12:04:35Z-
dc.date.issued2014
dc.identifier.othersigarra:95268
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/10216/101873-
dc.description[resumo]
dc.description.abstract[abstract]
dc.language.isopor
dc.relation.ispartofLivro de resumos do 4.º Congresso ALGEDM
dc.rightsrestrictedAccess
dc.subjectCiências da Saúde, Ciências médicas e da saúde
dc.subjectHealth sciences, Medical and Health sciences
dc.titleAdaptação e validação das sub-escalas de controlo flexível e rígido do comportamento alimentar
dc.typeResumo de Comunicação em Conferência Internacional
dc.contributor.uportoFaculdade de Ciências da Nutrição e Alimentação
dc.subject.fosCiências médicas e da saúde
dc.subject.fosMedical and Health sciences
Appears in Collections:FCNAUP - Resumo de Comunicação em Conferência Internacional

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
95268.pdf
  Restricted Access
372.77 kBAdobe PDF    Request a copy from the Author(s)


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.