Please use this identifier to cite or link to this item: https://hdl.handle.net/10216/101852
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.creatorPadrão, Patrícia
dc.creatorLaszczynska, Olga
dc.creatorMatos, Carla Silva
dc.creatorDamasceno, Albertino
dc.creatorLunet, Nuno
dc.date.accessioned2022-09-11T21:39:43Z-
dc.date.available2022-09-11T21:39:43Z-
dc.date.issued2010
dc.identifier.othersigarra:47816
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/10216/101852-
dc.description[resumo]
dc.description.abstract[abstract]
dc.language.isoeng
dc.relation.ispartofEpidemiologia & Prevenzione
dc.rightsrestrictedAccess
dc.subjectCiências da Saúde, Ciências da saúde
dc.subjectHealth sciences, Health sciences
dc.titleThe association with sociodemographic factors is different for fruit and vegetables consumption: results from a STEPS survey in Mozambique
dc.typeArtigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
dc.contributor.uportoFaculdade de Ciências da Nutrição e Alimentação
dc.subject.fosCiências médicas e da saúde::Ciências da saúde
dc.subject.fosMedical and Health sciences::Health sciences
Appears in Collections:FCNAUP - Artigo em Livro de Atas de Conferência Internacional

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
47816.pdf
  Restricted Access
1.16 MBAdobe PDF    Request a copy from the Author(s)


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.