Please use this identifier to cite or link to this item: https://hdl.handle.net/10216/101243
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.creatorDuffy, Maresa
dc.creatorParr, Heather
dc.creatorPinhão, Sílvia
dc.creatorGibney, Mike
dc.creatorAlmeida, Maria Daniel Vaz de
dc.date.accessioned2022-09-07T19:15:05Z-
dc.date.available2022-09-07T19:15:05Z-
dc.date.issued2010
dc.identifier.othersigarra:47646
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/10216/101243-
dc.description[resumo]
dc.description.abstract[abstract]
dc.language.isoeng
dc.relation.ispartofPublic Health Nutrition, vol. 13, nº 9(A)
dc.rightsrestrictedAccess
dc.subjectCiências da Saúde, Outras ciências médicas
dc.subjectHealth sciences, Other medical sciences
dc.titleAssociations between frequency of food consumption and mood in older people
dc.typeResumo de Comunicação em Conferência Internacional
dc.contributor.uportoFaculdade de Ciências da Nutrição e Alimentação
dc.subject.fosCiências médicas e da saúde::Outras ciências médicas
dc.subject.fosMedical and Health sciences::Other medical sciences
Appears in Collections:FCNAUP - Resumo de Comunicação em Conferência Internacional

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
47646.pdf
  Restricted Access
91 kBAdobe PDF    Request a copy from the Author(s)


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.