Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/10216/100694
Author(s): Mariano, I.
Viegas, Olga
Pinho, Olívia
Ferreira, Isabel
Title: Quantification of Polycyclic Aromatic Hydrocarbons in barbecuedmeat by HPLC/Fluorescence
Issue Date: 2010
Abstract: [abstract]
Description: [resumo]
Subject: Ciências da Saúde, Ciências da saúde
Health sciences, Health sciences
Call Number: 47783
URI: http://hdl.handle.net/10216/100694
Source: Livro de resumos do 3º Encontro de Jovens Investigadores da Universidade do Porto (IJUP 2010)
Document Type: Artigo em Livro de Atas de Conferência Nacional
Rights: restrictedAccess
Appears in Collections:FCNAUP - Artigo em Livro de Atas de Conferência Nacional

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
47783.pdf38.72 kBAdobe PDF    Request a copy


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.