Please use this identifier to cite or link to this item:
https://hdl.handle.net/10216/100694
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.creator | Mariano, I. | |
dc.creator | Viegas, Olga | |
dc.creator | Pinho, Olívia | |
dc.creator | Ferreira, Isabel | |
dc.date.accessioned | 2022-09-13T19:42:35Z | - |
dc.date.available | 2022-09-13T19:42:35Z | - |
dc.date.issued | 2010 | |
dc.identifier.other | sigarra:47783 | |
dc.identifier.uri | https://hdl.handle.net/10216/100694 | - |
dc.description | [resumo] | |
dc.description.abstract | [abstract] | |
dc.language.iso | eng | |
dc.relation.ispartof | Livro de resumos do 3º Encontro de Jovens Investigadores da Universidade do Porto (IJUP 2010) | |
dc.rights | restrictedAccess | |
dc.subject | Ciências da Saúde, Ciências da saúde | |
dc.subject | Health sciences, Health sciences | |
dc.title | Quantification of Polycyclic Aromatic Hydrocarbons in barbecued meat by HPLC/Fluorescence | |
dc.type | Artigo em Livro de Atas de Conferência Nacional | |
dc.contributor.uporto | Faculdade de Ciências da Nutrição e Alimentação | |
dc.subject.fos | Ciências médicas e da saúde::Ciências da saúde | |
dc.subject.fos | Medical and Health sciences::Health sciences | |
Appears in Collections: | FCNAUP - Artigo em Livro de Atas de Conferência Nacional |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
47783.pdf Restricted Access | 38.72 kB | Adobe PDF | Request a copy from the Author(s) |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.