Please use this identifier to cite or link to this item: https://hdl.handle.net/10216/100694
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.creatorMariano, I.
dc.creatorViegas, Olga
dc.creatorPinho, Olívia
dc.creatorFerreira, Isabel
dc.date.accessioned2022-09-13T19:42:35Z-
dc.date.available2022-09-13T19:42:35Z-
dc.date.issued2010
dc.identifier.othersigarra:47783
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/10216/100694-
dc.description[resumo]
dc.description.abstract[abstract]
dc.language.isoeng
dc.relation.ispartofLivro de resumos do 3º Encontro de Jovens Investigadores da Universidade do Porto (IJUP 2010)
dc.rightsrestrictedAccess
dc.subjectCiências da Saúde, Ciências da saúde
dc.subjectHealth sciences, Health sciences
dc.titleQuantification of Polycyclic Aromatic Hydrocarbons in barbecued meat by HPLC/Fluorescence
dc.typeArtigo em Livro de Atas de Conferência Nacional
dc.contributor.uportoFaculdade de Ciências da Nutrição e Alimentação
dc.subject.fosCiências médicas e da saúde::Ciências da saúde
dc.subject.fosMedical and Health sciences::Health sciences
Appears in Collections:FCNAUP - Artigo em Livro de Atas de Conferência Nacional

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
47783.pdf
  Restricted Access
38.72 kBAdobe PDF    Request a copy from the Author(s)


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.