Please use this identifier to cite or link to this item: https://hdl.handle.net/10216/100389
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.creatorMota, C.
dc.creatorSantos, M.
dc.creatorNascimento, A.
dc.creatorGeifão, S.
dc.creatorCoelho, I.
dc.creatorCabral, Ana
dc.creatorTorres, Duarte
dc.creatorCastanheira, I.
dc.date.accessioned2022-09-11T17:06:28Z-
dc.date.available2022-09-11T17:06:28Z-
dc.date.issued2013
dc.identifier.othersigarra:47969
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/10216/100389-
dc.description[Resumo]
dc.description.abstract[Abstract]
dc.language.isopor
dc.relation.ispartofAnnals of Nutrition & Metabolism, Vol. 63, Suppl. 1
dc.rightsrestrictedAccess
dc.subjectCiências da Saúde, Ciências agrárias
dc.subjectHealth sciences, Agrarian Sciences
dc.titleThe nutritional characterization of rice varieties consumed in Portugal
dc.typeResumo de Comunicação em Conferência Internacional
dc.contributor.uportoFaculdade de Ciências da Nutrição e Alimentação
dc.subject.fosCiências agrárias
dc.subject.fosAgrarian Sciences
Appears in Collections:FCNAUP - Resumo de Comunicação em Conferência Internacional

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
47969.pdf
  Restricted Access
75.28 kBAdobe PDF    Request a copy from the Author(s)


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.