Please use this identifier to cite or link to this item:
https://hdl.handle.net/10216/100389
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.creator | Mota, C. | |
dc.creator | Santos, M. | |
dc.creator | Nascimento, A. | |
dc.creator | Geifão, S. | |
dc.creator | Coelho, I. | |
dc.creator | Cabral, Ana | |
dc.creator | Torres, Duarte | |
dc.creator | Castanheira, I. | |
dc.date.accessioned | 2022-09-11T17:06:28Z | - |
dc.date.available | 2022-09-11T17:06:28Z | - |
dc.date.issued | 2013 | |
dc.identifier.other | sigarra:47969 | |
dc.identifier.uri | https://hdl.handle.net/10216/100389 | - |
dc.description | [Resumo] | |
dc.description.abstract | [Abstract] | |
dc.language.iso | por | |
dc.relation.ispartof | Annals of Nutrition & Metabolism, Vol. 63, Suppl. 1 | |
dc.rights | restrictedAccess | |
dc.subject | Ciências da Saúde, Ciências agrárias | |
dc.subject | Health sciences, Agrarian Sciences | |
dc.title | The nutritional characterization of rice varieties consumed in Portugal | |
dc.type | Resumo de Comunicação em Conferência Internacional | |
dc.contributor.uporto | Faculdade de Ciências da Nutrição e Alimentação | |
dc.subject.fos | Ciências agrárias | |
dc.subject.fos | Agrarian Sciences | |
Appears in Collections: | FCNAUP - Resumo de Comunicação em Conferência Internacional |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
47969.pdf Restricted Access | 75.28 kB | Adobe PDF | Request a copy from the Author(s) |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.