Please use this identifier to cite or link to this item: https://hdl.handle.net/10216/100151
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.creatorPereira, Bárbara
dc.creatorFranchini, Bela
dc.creatorPoínhos, Rui
dc.creatorAlmeida, Maria Daniel Vaz de
dc.date.accessioned2022-09-08T17:54:48Z-
dc.date.available2022-09-08T17:54:48Z-
dc.date.issued2013
dc.identifier.othersigarra:47058
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/10216/100151-
dc.description[Resumo]
dc.description.abstract[Abstract]
dc.language.isoeng
dc.relation.ispartofAnnals of Nutrition & Metabolism, Vol. 63, Suppl. 1
dc.rightsrestrictedAccess
dc.subjectCiências da Saúde, Ciências da saúde
dc.subjectHealth sciences, Health sciences
dc.titleTeachers' perceptions of an intervention program to promote fruit and vegetable consumption in schoolchildren
dc.typeResumo de Comunicação em Conferência Internacional
dc.contributor.uportoFaculdade de Ciências da Nutrição e Alimentação
dc.subject.fosCiências médicas e da saúde::Ciências da saúde
dc.subject.fosMedical and Health sciences::Health sciences
Appears in Collections:FCNAUP - Resumo de Comunicação em Conferência Internacional

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
47058.pdf
  Restricted Access
74.12 kBAdobe PDF    Request a copy from the Author(s)


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.