Please use this identifier to cite or link to this item: https://hdl.handle.net/10216/96250
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.creatorPetisca, Catarina
dc.creatorPinto, Edgar
dc.creatorAmaro, I.
dc.creatorPinho, Olívia
dc.creatorFerreira, Isabel
dc.date.accessioned2019-02-04T01:18:24Z-
dc.date.available2019-02-04T01:18:24Z-
dc.date.issued2009
dc.identifier.othersigarra:47756
dc.identifier.urihttps://repositorio-aberto.up.pt/handle/10216/96250-
dc.description[resumo]
dc.description.abstract[abstract]
dc.language.isopor
dc.relation.ispartofRevista Alimentação Humana, Vol. 15, Nº 2
dc.rightsrestrictedAccess
dc.subjectCiências da Saúde, Outras ciências médicas
dc.subjectHealth sciences, Other medical sciences
dc.titlePreservação de amostras vegetais para doseamento de nitratos por HPLC/UV
dc.typeResumo de Comunicação em Conferência Nacional
dc.contributor.uportoFaculdade de Ciências da Nutrição e Alimentação
dc.subject.fosCiências médicas e da saúde::Outras ciências médicas
dc.subject.fosMedical and Health sciences::Other medical sciences
Appears in Collections:FCNAUP - Resumo de Comunicação em Conferência Nacional

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
47756.pdf
  Restricted Access
1.43 MBAdobe PDF    Request a copy from the Author(s)


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.