Please use this identifier to cite or link to this item:
https://hdl.handle.net/10216/94864
Author(s): | Graça, Pedro |
Title: | O padrão alimentar do Mediterrâneo e o acesso a alimentos saudáveis |
Issue Date: | 2013 |
Subject: | Ciências da Saúde, Ciências da saúde Health sciences, Health sciences |
Scientific areas: | Ciências médicas e da saúde::Ciências da saúde Medical and Health sciences::Health sciences |
URI: | https://hdl.handle.net/10216/94864 |
Source: | O futuro da alimentação - ambiente, saúde e economia |
Document Type: | Artigo em Livro de Atas de Conferência Nacional |
Rights: | restrictedAccess |
Appears in Collections: | FCNAUP - Artigo em Livro de Atas de Conferência Nacional |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
47901.pdf Restricted Access | 1.66 MB | Adobe PDF | Request a copy from the Author(s) |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.