Please use this identifier to cite or link to this item:
https://hdl.handle.net/10216/94428
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.creator | Queirós, F. | |
dc.creator | Oliveira, Carla | |
dc.creator | Pinho, Olívia | |
dc.creator | Ferreira, Isabel | |
dc.date.accessioned | 2022-09-16T08:23:19Z | - |
dc.date.available | 2022-09-16T08:23:19Z | - |
dc.date.issued | 2010 | |
dc.identifier.other | sigarra:47548 | |
dc.identifier.uri | https://hdl.handle.net/10216/94428 | - |
dc.description | [resumo] | |
dc.description.abstract | [abstract] | |
dc.language.iso | eng | |
dc.relation.ispartof | Livro de resumos do 3º Encontro de Jovens Investigadores da Universidade do Porto (IJUP 2010) | |
dc.rights | restrictedAccess | |
dc.subject | Ciências da Saúde, Ciências da saúde | |
dc.subject | Health sciences, Health sciences | |
dc.title | Degradation of anthocyanins and anthocyanidins in blueberry jams | |
dc.type | Artigo em Livro de Atas de Conferência Nacional | |
dc.contributor.uporto | Faculdade de Ciências da Nutrição e Alimentação | |
dc.subject.fos | Ciências médicas e da saúde::Ciências da saúde | |
dc.subject.fos | Medical and Health sciences::Health sciences | |
Appears in Collections: | FCNAUP - Artigo em Livro de Atas de Conferência Nacional |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
47548.pdf Restricted Access | 37.95 kB | Adobe PDF | Request a copy from the Author(s) |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.