Please use this identifier to cite or link to this item: https://hdl.handle.net/10216/93742
Author(s): Petisca, Catarina
Melo, Armindo
Ferreira, Isabel
Pinho, Olívia
Title: Influence of water characteristics on catechins and other bioactive compounds of Azorean green tea infusion
Issue Date: 2009
Abstract: [abstract]
Description: [resumo]
Subject: Ciências da Saúde, Outras ciências médicas
Health sciences, Other medical sciences
Scientific areas: Ciências médicas e da saúde::Outras ciências médicas
Medical and Health sciences::Other medical sciences
URI: https://repositorio-aberto.up.pt/handle/10216/93742
Source: Qualidade e sustentabilidade: uma abordagem integrada: livro de resumos do 9.º Encontro de Química dos Alimentos
Document Type: Resumo de Comunicação em Conferência Nacional
Rights: restrictedAccess
Appears in Collections:FCNAUP - Resumo de Comunicação em Conferência Nacional

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
47754.pdf
  Restricted Access
229.08 kBAdobe PDF    Request a copy from the Author(s)


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.