Please use this identifier to cite or link to this item: https://hdl.handle.net/10216/93165
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.creatorMartins, Margarida
dc.creatorRocha, Ada
dc.date.accessioned2022-09-10T17:56:53Z-
dc.date.available2022-09-10T17:56:53Z-
dc.date.issued2009
dc.identifier.othersigarra:47631
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/10216/93165-
dc.description.abstract[abstract]
dc.language.isopor
dc.relation.ispartofRevista Alimentação Humana, Vol. 15, Nº 2
dc.rightsrestrictedAccess
dc.subjectCiências da Saúde, Outras ciências médicas
dc.subjectHealth sciences, Other medical sciences
dc.titleCaracterização do consumo de hortofrutícolas em atletas de remo
dc.typeResumo de Comunicação em Conferência Nacional
dc.contributor.uportoFaculdade de Ciências da Nutrição e Alimentação
dc.subject.fosCiências médicas e da saúde::Outras ciências médicas
dc.subject.fosMedical and Health sciences::Other medical sciences
Appears in Collections:FCNAUP - Resumo de Comunicação em Conferência Nacional

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
47631.pdf
  Restricted Access
52.34 kBAdobe PDF    Request a copy from the Author(s)


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.