Please use this identifier to cite or link to this item: https://hdl.handle.net/10216/81172
Author(s): R.C. Alves
F. Pimentel
H.P.A. Nouws
R.C.B. Marques
M.B. González-García
M.B.P.P. Oliveira
C. Delerue-Matos
Title: Development and validation of a voltammetric biosensor for the detection of a major peanut allergen in foodstuffs
Issue Date: 2014
Subject: Ciências exactas e naturais
Natural sciences
Scientific areas: Ciências exactas e naturais
Natural sciences
URI: https://repositorio-aberto.up.pt/handle/10216/81172
Source: Composição Química, Estrutura e Funcionalidade: A Ponte Entre Alimentos Novos e Tradicionais
Document Type: Artigo em Livro de Atas de Conferência Nacional
Rights: openAccess
License: https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/
Appears in Collections:FFUP - Artigo em Livro de Atas de Conferência Nacional

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
106619.pdf4.93 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons