Please use this identifier to cite or link to this item:
https://hdl.handle.net/10216/81162
Author(s): | J. Santos M. Herrero JA. Mendiola E. Ibáñez CD. Barbosa Maria Oliveira |
Title: | Carotenoid profile of different ready-to-eat baby-leaf vegetables by HPLC-DAD-APCI-MS |
Issue Date: | 2014 |
Subject: | Ciências exactas e naturais Natural sciences |
Scientific areas: | Ciências exactas e naturais Natural sciences |
URI: | https://hdl.handle.net/10216/81162 |
Source: | Composição Química, Estrutura e Funcionalidade: A Ponte Entre Alimentos Novos e Tradicionais |
Document Type: | Artigo em Livro de Atas de Conferência Nacional |
Rights: | openAccess |
License: | https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/ |
Appears in Collections: | FFUP - Artigo em Livro de Atas de Conferência Nacional |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
106604.pdf | 4.93 MB | Adobe PDF | View/Open |
This item is licensed under a Creative Commons License