Please use this identifier to cite or link to this item: https://hdl.handle.net/10216/81073
Author(s): Mafalda Jacob Galante de Queiroz
Title: Evolução das Antocianinas, Atividade Antioxidante e Parâmetros de Cor no Vinho do Porto ao Longo do seu Envelhecimento
Issue Date: 2015-11-16
Subject: Ciências médicas e da saúde
Medical and Health sciences
Scientific areas: Ciências médicas e da saúde
Medical and Health sciences
TID identifier: 201439425
URI: https://repositorio-aberto.up.pt/handle/10216/81073
Document Type: Dissertação
Rights: openAccess
License: https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/
Appears in Collections:FFUP - Dissertação

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
36951.pdfEvolução das Antocianinas, Atividade Antioxidante e Parâmetros de Cor no Vinho do Porto ao Longo do seu Envelhecimento1.76 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons