Please use this identifier to cite or link to this item:
https://hdl.handle.net/10216/81053
Author(s): | Cristina Isabel Carvalho Gondar |
Title: | Desenvolvimento de Técnicas de Biologia Molecular para a Deteção de Tremoço (Lupinus spp.) como Potencial Alergénio em Alimentos |
Issue Date: | 2015-11-16 |
Subject: | Ciências médicas e da saúde Medical and Health sciences |
Scientific areas: | Ciências médicas e da saúde Medical and Health sciences |
TID identifier: | 201437244 |
URI: | https://hdl.handle.net/10216/81053 |
Document Type: | Dissertação |
Rights: | openAccess |
License: | https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/ |
Appears in Collections: | FFUP - Dissertação |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
36926.pdf | Desenvolvimento de Técnicas de Biologia Molecular para a Deteção de Tremoço (Lupinus spp.) como Potencial Alergénio em Alimentos | 2.76 MB | Adobe PDF | View/Open |
This item is licensed under a Creative Commons License