Please use this identifier to cite or link to this item: https://hdl.handle.net/10216/80874
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.creatorSilva, Margareth Xavier da
dc.creatorMartins, Margarida
dc.creatorPierucci, Anna Paola
dc.creatorPedrosa, Cristiana
dc.creatorRocha, Ada
dc.date.accessioned2022-09-08T05:41:35Z-
dc.date.available2022-09-08T05:41:35Z-
dc.date.issued2015
dc.identifier.othersigarra:106186
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/10216/80874-
dc.language.isopor
dc.relation.ispartofActa Portuguesa de Nutrição, Vol. 1
dc.rightsopenAccess
dc.rights.urihttps://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/
dc.subjectCiências da Saúde, Ciências médicas e da saúde
dc.subjectHealth sciences, Medical and Health sciences
dc.titleRefeições escolares- programas governamentais no Brasil e em Portugal
dc.typeResumo de Comunicação em Conferência Nacional
dc.contributor.uportoFaculdade de Ciências da Nutrição e Alimentação
dc.subject.fosCiências médicas e da saúde
dc.subject.fosMedical and Health sciences
Appears in Collections:FCNAUP - Resumo de Comunicação em Conferência Nacional

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
106186.pdf294.21 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons