Please use this identifier to cite or link to this item:
https://hdl.handle.net/10216/80790
Author(s): | Sandia Santos Machado |
Title: | Quantificação da Capacidade Antioxidante e Compostos Fenólicos em Resíduos Vitivinícolas por Espectroscopia de Infravermelho Próximo |
Issue Date: | 2015-09-18 |
Subject: | Ciências médicas e da saúde Medical and Health sciences |
Scientific areas: | Ciências médicas e da saúde Medical and Health sciences |
TID identifier: | 201441209 |
URI: | https://repositorio-aberto.up.pt/handle/10216/80790 |
Document Type: | Dissertação |
Rights: | openAccess |
License: | https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/ |
Appears in Collections: | FFUP - Dissertação |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
36787.pdf | Quantificação da Capacidade Antioxidante e Compostos Fenólicos em Resíduos Vitivinícolas por Espectroscopia de Infravermelhos Próximo | 2.89 MB | Adobe PDF | View/Open |
This item is licensed under a Creative Commons License