Please use this identifier to cite or link to this item: https://hdl.handle.net/10216/78798
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.creatorSantos, M.
dc.creatorMarinho, R., Magalhães, C., Lafuente, E., Cabral, S., Castro, H., Castelões, P.,
dc.creatorOliveira, Bruno
dc.creatorCorreia, Flora
dc.date.accessioned2022-09-10T21:01:58Z-
dc.date.available2022-09-10T21:01:58Z-
dc.date.issued2014
dc.identifier.othersigarra:101485
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/10216/78798-
dc.description[resumo]
dc.description.abstract[abstract]
dc.language.isopor
dc.relation.ispartofAlimentação Humana, Vol. 20, n.º1
dc.rightsopenAccess
dc.rights.urihttps://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/
dc.subjectCiências da Saúde, Ciências médicas e da saúde
dc.subjectHealth sciences, Medical and Health sciences
dc.titleSuporte nutricional em diferentes unidades de cuidados intensivos
dc.typeResumo de Comunicação em Conferência Nacional
dc.contributor.uportoFaculdade de Ciências da Nutrição e Alimentação
dc.subject.fosCiências médicas e da saúde
dc.subject.fosMedical and Health sciences
Appears in Collections:FCNAUP - Resumo de Comunicação em Conferência Nacional

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
101485.pdf69.3 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons