Please use this identifier to cite or link to this item: https://hdl.handle.net/10216/78016
Author(s): Pádua, I.
Barros, Renata
Padrão, Patrícia
Moreira, Pedro
Moreira, André
Title: Disponibilidade de bolachas e cereais de pequeno-almoço para alérgicos ao leite
Issue Date: 2014
Abstract: [abstract]
Description: [resumo]
Subject: Ciências da Saúde, Ciências médicas e da saúde
Health sciences, Medical and Health sciences
Scientific areas: Ciências médicas e da saúde
Medical and Health sciences
URI: https://repositorio-aberto.up.pt/handle/10216/78016
Source: Nutrícias, Nr. 21
Document Type: Resumo de Comunicação em Conferência Nacional
Rights: openAccess
License: https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/
Appears in Collections:FCNAUP - Resumo de Comunicação em Conferência Nacional
FMUP - Resumo de Comunicação em Conferência Nacional

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
96285.pdf71.94 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons